Aerodromska vozila - deicer

Kompanija Wintec doo je od 2014. godine zastupnik više svjetskih proizvođača aerodromske opreme. U posljednjih nekoliko godina isporučili smo veći broj različitih vozila kao i opreme za aerodrome na prostorima Bosne i Hercegovine.

Specijalno vozilo da odleđivanje zrakoplova - Deicer

 

Koliko god led predstavljao poteškoću vozilima na kopnu, još veće probleme može stvoriti letjelicama. Pod određenim atmosferskim uslovima led može brzo da se pojavi na avionu uzrokujući probleme koje mogu imati fatalne posljedice.

 

Odleđivanje je proces uklanjanja leda sa aviona. Druga vrsta postupka usmjerena je na sprečavanje formiranja leda na površini aviona nakon što je već uklonjen. Ranije su avioni bili odleđivani čistom mehaničkom operacijom. Kako je vrijeme i tehnologija napredovala, tako je i odleđivanja aviona napredovalo.

 

Wintec je zastupnik poznatih svjetskih proizvođača Deicera koji su prepoznati širom svijeta za svoj dizajn koji je usmjeren na najbolje performanse u odnosu na trošak, čak i u najtežim vremenskim uslovima. Deiceri naših partnera rade veoma brzo, mogu služiti za odleđivanje pista kao i aviona, dugotrajni su i ekološki superiorni.

 

Wintec je u mogućnosti isporučiti Deicere različitih karakteristika i kapaciteta, uz niz mogućnosti kada je u pitanju sistem pumpanja i odleđivanja. U ponudi je širok izbor opreme sa svim dodatnim i specijalnim funkcijama potrebnim za stvaranje optimalnog iskustva operatera Deicera. Molimo da nas kontaktirate ukoliko Vam je potrebno više informacija.